Filmoteca

filmCe filme am mai văzut, ce filme mi-au mai plăcut:

.

.

.(

Underworld: Rise of the Lycans – SUA 2009

Viktor, regele vampirilor a capturat și transformat în sclavi sute de vârcolaci.  Sătui de această situație vârcolacii conduși de Lucian se revoltă. Sonja, fiica lui Viktor îl ajută pe Lucian și este condamnată la moarte de tatal ei pentru asta.

Bătălii, sânge și sex, cam la asta se rezumă acțiunea filmului. Nu va fi nici o revelație dar este destul de interesant.

Los abrazos rotos – Spania 2009 ( Pedro Almodovar )

Drama unui scenarist și regizor care în urmă cu 14 ani a suferit un accident în care și-a pierdut nu numai vederea dar și pe femeia pe care o iubea. De atunci el folosește alt nume. Reeditarea filmului la care lucrase cu Lena îi va readuce pacea sufletească.

Camino – Spania 2008

Film cu 7 nominalizări la premiile Goya, CAMINO este un film inspirat din fapte reale. Viața unei fetițe de 11 ani care trebuie să facă față simultan la două noi situații în viața sa: moartea și prima dragoste.

LE: ‘Camino’ a câștigat 6 premii din cele 7 nominalizări: Cel mai bun film; Cel mai bun scenariu; Cel mai bun actor în rol secundar (Jordi Dauder); Cea mai bună actriță în rol principal (Carmen Elías); Cel mai bun director (Javier Fresser); Cea mai bună actriță revelație ( Nerea Camacho )

La primera vez – scurt metraj Spania

Ea are 70 de ani și e virgină. El are 30 și e gigolo de profesie. O întâlnire amuzantă cu final neașteptat.

Un poco de chocolate – Spania 2008

Lucas și Maria sunt doi frați bătrâni. Marcos și Roma sunt singuri și tineri. Intr-o zi destinul le va intercala viețile și va unii înțelepciunea bătrâneții cu euforia tinereții.

Vientos de agua – Argentina/Spania 2005

În 1930 într-o Spanie în derivă când mulți mureau de foame, Andres ia drumul Argentinei. Lasă în urmă familia, iubita și țara și își face un rost. In 2001 Jose, fiul lui Andres decide să ia calea Spaniei datorită crizei economice majore din Argentina. Își lasă acolo soția si copiii și vine în Madrid. Dar planul de ai aduce și pe ei aici se duce de râpă când soția decide să divorțeze. Andres și Jose traiesc parcă o viață trasă la indigo.

4 luni, 3 săptămâni și 2 zile – România 2007

Otilia si Gabita impart aceeasi camera dintr-un camin studentesc. Ele sunt colege la universitatea dintr-un oras din Romania, in timpul ultimilor ani ai regimului comunist. Otilia inchiriaza o camera intr-un hotel ieftin. Dupa-masa, ea si Gabita se vor intalni cu un anumit domn Bebe: Gabita este insarcinata, avortul este ilegal si niciuna dintre ele n-a mai trecut prin asa ceva pana acum.

Reclame

Responses

  1. La primera vez e la http://www.youtube.com/watch?v=cfBnc91oyBk&hl=es


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: