Publicat de: silvanuca | 17/03/2010

Marea mutare

Dupa doi ani de locuit departe de casa te adaptezi cu greu vechile „obiceiuri locale” cum ar fii: de ce faci aia si nu ailalta, unde si de ce te duci, fa aia acum, nu fa aia acum…etc

Si toate astea duc spre o concluzie: Ai nevoie de o locuinta proprie! Daca  aici se mai adauga si existenta unei „jumatati” necesitatea unei locuinte proprii devine presanta.

Da…asta inseamna ca ma mut :D, si da, cu EL.  Suntem entuziasmati de parca il asteptam pe Mos Craciun sa ii spunem poezia invatata cu atata chin.  Si entuziasmul nu poate fii estompat de 1001 to do list! Cine ar fi zis ca este atat de greu sa te muti? Teoretic iei lucrurile dintr-o parte si le muti in alta…operatiune care dureaza maxim o zi-doua in functie de timpul disponibil si de lucrurile care se muta. Practica insa ne omoara si ne duce undeva la o mutare de doua saptamani.

Mutare care la un moment dat ( ieri si azi ) implica si vopsit scaune +dulap+suport aragaz.  Si da…diluantul iti face pielea varza 😦

O sa revin si cu poze 🙂


Răspunsuri

  1. Nu rupe masina ca altii.

  2. Ma bucur pentru tine…si te invideiez putin…dar doar putin! 🙂 Cunsoc feelingu’ pe care il experimentezi si pot sa spun ca e unul din sentimentele mele preferate. 🙂 (cel cu mutatul cu EL, nu mutatul in sine)


Lasă un comentariu

Categorii